Schade auto’s verkopen Schiedam

Sloopauto verkopen Schiedam Heeft uw auto schade opgelopen, en is deze helaas niet meer te repareren? Geen zorgen, u kunt best nog wat aan uw oude auto verdienen. U kunt uw oude schade auto’s namelijk verkopen aan Autorecycling Spijkenisse! Aan de auto kunnen namelijk best nog wat onderdelen zitten die geschikt zijn voor hergebruik. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van autorecycling weten wij precies hoe we uw auto zo milieuvriendelijk mogelijk kunnen demonteren en verwerken. Wij zijn namelijk gefocust op materiaalhergebruik en producthergebruik, welke in hoge mate bijdragen aan het milieu. Kortom: schade auto’s verkopen in Schiedam doet u aan Autorecycling Spijkenisse!

Waarom schade auto’s verkopen Schiedam aan Autorecycling Spijkenisse?

Als u uw auto met schade gaat verkopen aan Autorecycling Spijkenisse, dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor demontage, regelen wij de rest. Onze vakkundige medewerkers zorgen dat elke sloopauto vakkundig wordt ontdaan van onder andere aanwezige vloeistoffen en de accu. Wij behalen een zeer hoog recycling percentage op het totaalgewicht van het demontage voertuig. Zo streven we samen met u naar milieuvriendelijkheid binnen de autobranche, en verdient u er ook nog eens wat aan.

Autorecycling Spijkenisse staat voor u klaar

Wilt u uw oude auto ook een milieuvriendelijke bestemming geven? Bij Autorecycling Spijkenisse beschikken we over jarenlange ervaring met inkopen van alle soorten sloopauto’s en andere voertuigen. De wettelijke (strenge) kwaliteitseisen staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over schade auto’s verkopen in Schiedam aan Autorecycling Spijkenisse of wilt u graag een expert spreken? Dat kan! Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0181-771077 of 06-11122177, te e-mailen naar info@autorecyclingspijkenisse.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)