Auto onderdelen

autorecycling-Spijkenisse-sl2Naast het recyclen van auto’s, bieden en recyclen wij ook uw auto-onderdelen. Als wij een auto recyclen, kijken we bij elk onderdeel van de auto of het nog bruikbaar is. Hierdoor is ons recycling percentage zo hoog.

Wij bieden u een ruime voorraad aan gerecyclede auto-onderdelen voor scherpe prijzen. U kunt de gebruikte onderdelen vaak direct afhalen bij ons magazijn. En gerecycled wil natuurlijk niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Juist niet. Gerecycled wil namelijk zeggen vernieuwd. Dit betekend dat de onderdelen hetzelfde zijn als voor de recycling, maar dan beter. Daarnaast hebben wij veel ervaring als het gaat om de recycling van auto-onderdelen. Naast technische kennis, hebben wij de kennis en de ervaring om efficiënt en zorgvuldig onderdelen uit een autowrak te demonteren en deze te beoordelen op de mogelijkheden voor hergebruik.

Door hergebruik van onderdelen, kunnen wij ook duurzaam repareren. Een bedrijf zoals Auto Recycling Spijkenisse levert groene producten : onderdelen met een tweede leven. Deze auto onderdelen zijn heel divers en geschikt voor vele soorten en typen auto’s. Wij leveren deze onderdelen voor een scherpe prijs en natuurlijk krijgt u ook hier garantie op.

Het hergebruiken van onderdelen voor een auto heeft dus vele voordelen :

  • Het is duurzaam en milieuvriendelijk
  • Hergebruikte onderdelen gaan vaak langer mee en zijn beter voor uw auto
  • Gerecyclede onderdelen zijn gemiddeld goedkoper dan nieuwe onderdelen
  • In tegenstelling tot sommige nieuwe onderdelen, worden de gebruikte onderdelen grondig door ons gecontroleerd en vakkundig beoordeeld.

Wilt u bijdragen aan een beter milieu? Bent u geïnteresseerd in de gebruikte en gerecyclede auto onderdelen van Auto Recycling Spijkenisse? Of zou u graag nog wat meer informatie hierover willen? Neem dan nu contact op met ons of kom eens bij ons langs. Dan kijken wij samen met u wat uw opties zijn en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.