Welkom bij Autorecycling Spijkenisse Welkom bij Autorecycling Spijkenisse Autowrak? Neem contact met ons op!

Recycling

autorecycling-Spijkenisse-sl2

In de wereld van tegenwoordig worden grondstoffen steeds belangrijker en ook steeds meer gebruikt. De hoeveelheid beschikbare grondstoffen neemt echter sterk af. Daarom is het belangrijk om afval, en dus ook auto’s en auto-onderdelen, te recyclen. Zo winnen we op een duurzame manier kostbare en nuttige grondstoffen.

Auto recycling Spijkenisse heeft jarenlange ervaring op het gebied van autorecycling. Wij focussen ons op duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Hierdoor vindt u bij ons waar u naar zoekt, en weet u dat bij ons alles op een milieuvriendelijke manier gebeurd. Wij zijn dagelijks bezig op het gebied van materiaalhergebruik en producthergebruik welke in hoge mate bijdragen aan het milieu.

Wij recyclen een groot deel van de auto’s en onderdelen die bij ons binnen komen. Zo weet u dat uw auto of auto-onderdelen bij ons goed terechtkomen. Ook bieden wij u een  groot assortiment aan auto-onderdelen, die volledig gerecycled zijn, maar wel perfect functioneren.

Als u voor Autorecycling  Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor recycling, regelen wij de rest. Wij zorgen dat elke sloopauto vakkundig wordt ontdaan van onder meer aanwezige vloeistoffen en accu, en vervolgens nog verder wordt gestript. Wij behalen dus een zeer hoog recycling percentage op het totaalgewicht van het demontage voertuig.  Zo streven we samen met u naar milieuvriendelijkheid binnen de autobranche.

Wilt u uw oude auto ook een milieuvriendelijke bestemming geven? Bent u geïnteresseerd in autorecycling door Auto Recycling Spijkenisse? Of zou u graag nog wat meer informatie hierover willen? Neem dan nu contact met ons op of kom eens bij ons langs. Dan kijken wij samen met u wat uw opties zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Zo helpen we elkaar en dragen we bij aan een groene autobranche.