APK keuring in Vlaardingen

Apk keuring VlaardingenWordt het tijd dat uw auto een APK keuring ondergaat in Vlaardingen? Dan helpen wij u graag verder! Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt er gecontroleerd of uw voertuig aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Denk hierbij aan dat er onder andere gekeken wordt of de verlichting werkt, of de banden nog goed zijn en of de remmen werken.

Door middel van APK keuring in Vlaardingen wordt er voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog deel te nemen aan het verkeer. Daarnaast is het voordelig voor het milieu omdat voertuigen die te veel schadelijke stoffen uitstoten worden afgekeurd.

Wanneer is het tijd voor een APK keuring in Vlaardingen?

In Europa is het wettelijk verplicht dat iedere auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks gekeurd wordt. Als de APK binnen twee maanden vervalt dan is het tijd om een nieuwe afspraak te maken. Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport waarin staat of de auto goedgekeurd is of dat er mankementen zijn die verholpen moeten worden. Stel er zijn mankementen kunnen wij deze natuurlijk voor u repareren. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij uw APK keuring en de fase hierna.

Kortom, voorkom boetes en laat uw auto tijdig keuren. Voor de APK keuring in Vlaardingen heeft u altijd uw kentekenbewijs nodig. Na afloop ontvangt u het keuringsrapport, deze kunt u het best in uw auto bewaren.

Over ons

Bij Autorecycling Spijkenisse hebben we al jarenlange ervaring met het APK keuren van alle soorten auto’s. De wettelijke (strenge) kwaliteitseisen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij zo efficiënt mogelijk op een milieuvriendelijke manier.

Contact

Wilt u meer informatie over een APK keuring in Vlaardingen of wilt u graag een expert spreken? Dat kan! Wij helpen u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0181-771077 of 06-11122177, te e-mailen naar info@autorecyclingspijkenisse.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)