APK auto Schiedam

Apk keuring Schiedam Is het weer tijd voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto? Voor een goedkope en goede APK keuring van uw auto in Schiedam en omstreken bent u bij Autorecycling Spijkenisse aan het juiste adres! Bij de welbekende APK keuring wordt gecontroleerd of uw voertuig aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Hiermee wordt voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog deel te nemen aan het verkeer. Zo wordt niet alleen uw veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers, gegarandeerd.

Wanneer is het tijd voor de APK keuring van uw auto Schiedam ?

In Europa is het wettelijk verplicht om iedere auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks te laten keuren door een gecertificeerde garage. Als de APK binnen twee maanden vervalt, dan is het tijd om een nieuwe afspraak te maken. Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport waarin staat of de auto goedgekeurd is of dat er mankementen zijn die verholpen moeten worden. Is dit het geval? Ook dan helpen we u graag verder. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij uw APK auto in Schiedam en de fase hierna. Voor de APK keuring heeft u altijd uw kentekenbewijs nodig. Na afloop ontvangt u het keuringsrapport, deze kunt u het best in uw auto bewaren.

Autorecycling Spijkenisse inschakelen voor APK keuren van uw auto in Schiedam ?

Bij Autorecycling Spijkenisse beschikken we over jarenlange ervaring met het APK keuren van alle soorten auto’s en andere voertuigen. De wettelijke (strenge) kwaliteitseisen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij zo efficiënt mogelijk op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer informatie over een APK keuring bij Autorecycling Spijkenisse of wilt u graag een expert spreken? Dat kan! Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0181-771077 of 06-11122177, te e-mailen naar info@autorecyclingspijkenisse.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)